Om Petra 

Med ekonomisk utbildning i botten jobbade jag mina första år inom order och försäljning, men sökte mig sedan vidare mot vård och omsorg. Målsättning och intresset för människor inspirerade mig att vidareutbilda mig som pedagog, KBT- och samtalsterapeut och som diplomerad Doula ger jag stöd och rådgivning under graviditet och förlossning.

Jag har arbetat med människor inom olika yrkeskategorier och märkt att vi trots våra olika personligheter, förutsättningar och livsvillkor kan förändra vår tillvaro. Vi kan påverka våra liv om vi förändrar våra tankar om oss själva och därmed ändrar våra beteenden.

Nyfikenheten överlag är nog det som driver mig mest samt frågan om hur man kan man förändra det man vill förändra? Vad gör man när tankarna har fastnat och tar all fokus och energi?

Med andra alternativa tankar hur man skulle kunna tänka för att må bra, och med ett bredare perspektiv till dig själv och till människorna i din omgivning, kan jag hjälpa dig att hitta balans och tillit till dig själv och i relation till andra.

Utbildningar:
  • Diplomerad KBT- och samtalsterapeut, Cady, Göteborg, 2014
  • ACT, Contar, Stockholm, 2016
  • Diplomerad Doula, Förlossningsgruppen, Göteborg, 2016
  • Filosofi magisterexamen, Grundskollärarexamen, Göteborgs Universitet, 2003
  • Innehar F-skattesedel
Kontakt:
Petra Ecke
Mobil: 073-6782741 
mail: info@petraecke.se

"Vårt liv nu bestäms inte av vad vi gjorde igår,
utan av det vi bestämmer oss för att göra idag ,
så välj din morgondag!"

Om Susanne

Jag bor i Alingsås kommun, är 36 år och utbildad ACT- och samtalsterapeut. Sedan socialpedagogutbildningen 2004 har jag arbetat med att coacha ungdomar och vuxna både som anställd och egen företagare. Jag har under åren haft förmånen att arbeta med något jag verkligen tycker, fått chans att vidareutbilda mig och utvecklas inom området.

Idag har jag uppdrag på Samtal som hjälper med förebyggande parrådgivning, coaching, ACT och KBT-samtal och jag leder kurser i mindfulness på Södra Älvsborgs sjukhus på uppdrag av Landstinget.
Min ambition är att du genom samtal och personlig utveckling ska kunna höja din livskvalité. Jag möter människor som ofrivilligt ställs inför nya livssituationer och jag  har stor respekt och ödmjukhet inför alla de känslor som uppstår när man väljer att ta de första stegen mot att förändra något i sitt liv. Det är något speciellt med att våga ta reda på vad man vill, att ta reda på vilka värderingar som är viktiga och sedan staka ut en väg för att komma dit.

Välkommen!

Utbildningar:
  • Diplomerad KBT- och samtalsterapeut, Cady, Göteborg, 2019
  • Socialpedagog, RFE Nyköping, 2004
  • Arbetsmarknadscoach, Miroi Trollhättan, 2013
Kontakt:
mobil: Susanne Ecke 0720-16 56 55
mail: susanne.ecke@gmail.com

"Är tacksam över att bo i en del av världen
där jag varje dag kan välja hur jag vill leva mitt liv. 
Jag vill gärna ta vara på chanser,
leva livet på riktigt och försöka vara en god människa."